Gebundelde supplychain-expertise

Nieuwe technologieën zetten sectoren en bedrijfsmodellen op hun kop, en bijgevolg ook de huidige processen in de toeleveringsketen. Wat doe je met e-commerce en omnichannelstrategieën? Hoe converteer je een palletbedrijf naar een pakketbedrijf?

Vragen als deze houden veel bedrijven bezig. valueXstream bundelt de kennis van tien specialisten in verschillende domeinen. Wij helpen u bij de visievorming en begeleiden transformatieprojecten van A tot Z.

Stel uw vraag aan een expert

Marc Van Hoeck

Oprichter en managing partner

Marc is expert in supplychain- & operationsprocessen en -organisaties. Als interimmanager vulde hij functies in als logistiek manager, supplychain-director, COO en CEO. Hij combineert een doorgedreven IT-kennis met een uitgebreide ervaring in project- en changemanagement. Hij werkte als manager en consultant bij productiebedrijven (proces- en semiprocesindustrie), in groothandel en retail in verschillende sectoren.

Philip Van Gasse

partner

Philip tekent e-commercestrategieën uit en vertaalt supplychainnoden in softwareoplossingen. Hij werkt als consultant sinds 1999, vooral in retail en distributie maar ook in healthcare en public. Hij gelooft sterk in betrokkenheid van mensen, empowerment en open dialoog. Philip combineert expertise als adviesverlener met projectmanagement.

marc.vanhoeck@valuexstream.eu
T +32 475 67 72 65

Zin om mee te werken aan ons project?

Ben je een supplychainprofessional met projectervaring of ervaring in interimmanagement? Passen je competenties en kennis bij wat valueXstream doet? Liggen jouw en onze ambities in dezelfde lijn? Kun je je vinden in de waarden en de aanpak van ons bedrijf? Pas je als persoonlijkheid in ons team, en bij onze klanten?

Dat zoeken wij graag samen met jou uit. Neem contact op via info@valuexstream.eu.

Onze vacatures vind je op LinkedIn.

valueXstream is geregistreerd dienstverlener voor advies. Als ondernemer hebt u elk jaar recht op 7.500 euro subsidie van de Vlaamse overheid. Is uw maatschappelijke zetel gevestigd in Vlaanderen? Dan komt u in aanmerking.

Lees er alles over op www.kmoportefeuille.be