Jan De Kimpe en Philip Van Gasse vervoegen valueXstream

valueXstream verwelkomt twee nieuwe partners. Het bedrijf dat zich toelegt op vraagstukken over de interne en externe supplychain onderstreept daarmee zijn gezonde groei.

Oprichter Marc Van Hoeck: ‘Het voorbije jaar van valueXstream verliep heel succesvol. Wij zijn verheugd dat experts als Jan De Kimpe en Philip Van Gasse ons bedrijf vervoegen.’

Philip Van Gasse (links) tekent e-commercestrategieën uit en vertaalt supplychainnoden in softwareoplossingen. Hij heeft 18 jaar ervaring in consulting, vooral in retail en distributie maar ook in healthcare en public.

Jan De Kimpe (rechts) geeft les over logistiek aan de KU Leuven en zetelt in de raad van bestuur van PICS, de Belgische kennishub in logistics en supply chain management. Met 28 jaar ervaring in consultancy en projectmanagement is hij van alle markten thuis op vlak van fysieke logistiek, distributielogistiek en design van distributienetwerken.

Complementaire kennis

De groep supplychainarchitecten van valueXstream groeit. Zij vullen elkaar aan met hun complementaire kennis. ‘Door onze brede kennisbasis kunnen we onze klant een one-stop-shop-oplossing bieden’, vertelt Marc Van Hoeck. ‘Die heeft één aanspreekpunt en haalt in één beweging alle competenties in huis die hij nodig heeft om zijn logistieke uitdagingen het hoofd te bieden.’